Tilannekatsaus ~ Status Update

PaulineComingBack.jpg

Tauko blogin puolella ehti venähtää hieman aiottua pidemmäksi erinäisistä syistä, mutta pikkuhiljaa ajatukseni ovat jo kääntyneet taas blogin puoleen. Tarkoituksena tässä syys-lokakuun aikana onkin hieman päivitellä blogini ulkoasua ja sisältöä paremmin tarkoituksia vastaavaksi, ja viimeistään Helsingin Kirjamessujen (joita taas ihan innolla odotan!) aikaan aktivoidutaan sitten ihan kunnolla täällä blogin puolellakin. ❤

Kirjoittelen sitten pidemmin, nyt halusin laittaa tilannekatsauksen, etten ole lopettamassa kirjoittamista. Ja tosiaan, Instagram, Twitter ja Goodreads -tilejäni päivittelen edelleen reaaliajassa, esimerkiksi Instagramissa on nyt syyskuussa menossa hauska kirjakuvahaaste!


Translation

The blog hiatus has been a bit longer than I originally expected but lately my mind has been wandering on blogging again. There will be some updates regarding blog layout and content during this and next month about which I’m quite excited! And I’m already waiting for Helsinki Bookfair eagerly! You can follow my updates on Instagram, Twitter and Goodreads, for example I just started a fun September Challenge on IG. 

Just decided quickly to update for you guys what’s going on with my blog and let you know I’m NOT quitting writing, and I’m coming back even stronger in the end of October!  

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s